4 smykker under 1.000 kroner


Er du på udkig efter en gave til en eller en lille ting til dig selv? Ligemeget hvorfor du er på udkig efter et smykke, så har jeg her samlet 4 smykker, du alle kan købe til mellem 500 kroner og 1.000 kroner*! 

 

 

Unika Ring - med Safir

Unika Ringen med Safir er en elegant og unik ring! Den har et fint og grenet udseende og safiren er SÅ fin! Og så kan du vælge mellem en blå, pink, grøn, lilla og rød safir!

 
Angle Armbånd

Angle Armbåndet er anderledes, elegant og fint med sin vinkel - en vinkel der går igen i hele Angle Kollektionen! Der er ingen "korrekt" måde at vende det her armbånd på, så du kan helt selv beslutte hvilken vej vinklen skal vende - ned mod hånden eller op ad armen!

 
Unika Armbånd

Unika Armbåndet er utrolig elegant og organisk - hvert armbånd er unikt og har en smukt udseende, der minder lidt om grene!

 
Heartbeat Ring - 14K Guld

Heartbeat Ringen i 14K guld er virkelig fin! Formen af et hjertediagram er utrolige elegant og gør også ringen til en perfekt gave - til en dit hjerte slår for!

 

Du kan se alle smykkerne til mellem 500 og 1.000 kroner lige her!

Og elles håber jeg at det her gav dig en lille ide til dit næste smykker eller gave! Du kan også tage et kig i min guide til smykker til under 200 kroner og smykker under 500 kroner!

 

*Ekslusiv fragt

 


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort