6 smykker til under 200 kroner


Er du på udkig efter en gave til en eller en lille ting til dig selv? Ligemeget hvorfor du er på udkig efter et smykke, så har jeg her samlet 6 smykker, du alle kan købe til 200 kroner eller under*! 

 

Simple Armbåndet

Simple Armbåndet er, som navnet henviser til, enkelt - men det er også super elegant!

 

 

 

Point Ring - Skinny

Point Ringen i Skinny er en fin ring med en lille kugle der giver ringen et lille twist, samtidig med at gøre den feminin. Og så er den helt perfekt som yderledsring!

 

 
Hoop Øreringe

Hoop Øreringene er super søde og en smule anderledes! Når du har dem på ser det ud som om at du har to huller i øret (og to øreringe) uden at du reelt har det! Perfekt til dig der kan lide at holde det enkelt og elegant!Kæde - tynd

Denne fine sølvkæde er den tyndeste af mine kæder! Den er også vildt elegant og passer perfekt sammen med et lille vedhæng!

 

Drop Ring

Drop ringen er en elegant og utrolig fin ring! Den har et lille fladt stykke, der er banket, slebet og poleret - det er med til at give hver ring et unikt og organisk udseende! Og som med Point Ringen i Skinny, så er den helt perfekt som yderledsring!

 

Drop Øreringe - Médium

Drop Øreringene i medium er mega søde! Hver af dem er banket flade i bunden - som med Drop Ringene, er de banket, slebet og poleret! Drop Øreringene fås i flere størrelser: Extra Petit, Petit og Grand!

 

 

 

Du kan se alle smykkerne til under 200 kroner lige her!

Jeg håber at det her gav dig en lille ide til dit næste smykker eller gave! Du kan også tage et kig i min guide til smykker til under 500 kroner og smykker under 1.000 kroner!

 

*Ekslusiv fragt


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort