6 smykker til under 500 kroner


Er du på udkig efter en gave til en eller en lille ting til dig selv? Ligemeget hvorfor du er på udkig efter et smykke, så har jeg her samlet 6 smykker, du alle kan købe til mellem 200 kroner og 500 kroner*! 

Her kan læse om 6 smykker jeg anbefaler til 200 kroner eller derunder! 

Swirl Øreringe

Swirl Øreringene er vildt fine og elegante! Perfekt til dig der elsker at holde det enkelt og feminint!

 

 

 

Angle Ring

Angle Ringen er en statement ring - den er fin, enkelt og elegant med vinklen - en vinkel du kan se gennem hele Angle Kollektionen!

 

 

 

Stick Øreringe

Stick Øreringene er virkelig elegante - og de kan bruges både som almindelige hængeøreringe og som earcralwers! Og så er de bare perfekte til at give lidt kant til dit outfit!

 

 

 

Drop Armbånd

Drop Armbåndet er meget elegant og organisk med det flade stykke - stykket er først banket, så slebet og til sidst poleret. Til sammen giver det armbåndet et organisk udseende!

 

 

 

Unika Ring

Unika Ringen er meget unik - hver ring er lavet ved let at smelte sølvtråd, så det får et grenet udseende! Perfekt til dig der elsker noget helt unikt og elegant!

 

 

 

Angle Øreringe

Angle Øreringene er anderledes, men stadig vildt elegante! Vinklen, som øreringene består af, gør at øreringene fungerer både som hængeørering og earcralwer, på samme tid!

 

 

Du kan se alle smykkerne til mellem 200 og 500 kroner lige her!

Jeg håber at det her gav dig en lille ide til dit næste smykker eller gave! Du kan også tage et kig i min guide til smykker til under 200 kroner og smykker under 1.000 kroner!

 

*Ekslusiv fragt


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort