Farvel 2020 - goddag 2021!🤩


Knappmann Design, Godt Nytår!

Så er vi så småt på vej ind i 2021 og kan vinke farvel til 2020!

Det har været et specielt år og der er sket meget, båder personligt og for os alle sammen!

For mig selv, kan jeg nævne, at jeg kom tilbage på værkstedet i starten af året, efter at have været lagt ned af en diskusprolaps, jeg har færdig gjort mit andet år af studiet og påbegyndt det tredje!

For Knappmann Design, har det været et år, hvor jeg desværre ikke har kunnet komme på markeder, som jeg plejer - det er dog noget jeg håber, snart at kunne igen! Men jeg venter selvfølgelig til det er forsvarligt i forhold til corona!

Og så kommer vi jo nok ikke uden om det - Covid-19 eller corona, som har påvirket os alle sammen! Det har været hårdt, men vi har holdt godt sammen og der begynder så småt at være lys for enden af tunnelen!

2021 bliver et år, hvor jeg håber at kunne udvikle Knappmann Design yderligere og forhåbenligt komme på et enkelt marked eller to! Og hvis ikke, så er jeg sikker på, at jeg/vi nok skal finde på noget!

Jeg vil gerne sige tusinde tak for 2020 og for at du følger med her! Og så håber jeg, at vi ses i det nye år!🤩

- Michelle Knappmann


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort