✨Februar Smykket✨


Så er vi nået ind i februar og det er dermed også tid til at fremhæve et nyt smykke, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed!

Den her gang er det de fine Unika Ringe med safirer! De fine Unika ringe med safirerne er noget helt specielt og hver enkel af dem er helt unik - bare kig på billedet, men det er også noget af det der gør dem helt fantastiske!

Unika Ringen med Safir er inspireret af det mere organiske og specielt af grenenes måde at sno sig, som er helt unik. Den anden ting der har været med til at inspirere ringene, er de safirer der sidder i - inden jeg lavede dem, havde jeg kigget langt efter de fine safirer og farverne de har og så virkede det bare helt logisk at de skulle sidde i her! Det giver et personligt niveau til dem og du har mulighed for ay vælge den farve du bedst kan lide!

Metoden jeg bruger til at lave dem, er lidt anderledes fra de fleste andre af mine smykker. For at lave de her ringe, skal jeg nemlig smelte tråd til et helt bestemt punkt, for at få den fine organiske og unikke form!

Er du lige så forelsket i Unika Ringene med Safirer, som jeg er? Så kan du finde dem lige her! Og er du også lun på resten af Unika Kollektionen, så kan du finde den her!


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort