Guide til små øreringe fra Knappmann Design


Små øreringe er utroligt fine, lette at have på og lige til at bruge til nærmest alle lejligheder!🤩
Er du på udkig efter et par små øreringe til samlingen, så kig med her og se nogle af de fine små øreringe du kan finde hos Knappmann Design!

Swirl Øreringe - Tiny

De her fine små hængeøreringe er utrolig fine og nemme at have med at gøre! De sidder helt uden lås og så findes de faktisk også i en Petit udgave😍

Hoop Øreringe

Hoop Øreringene er blandt de første små øreringe jeg lavede og jeg lavede dem faktisk på opfordring fra en veninde, der manglede noget i den her stil!
Som alle de andre øreringe, er der ingen lås i dem - Hoop Øreringene sidder selv og så giver de faktisk en illusion af at du har to øreringe i😍 Du kan også finde dem i en dobbelt udgave, hvor den sidder gennem to huller!

 

Sea Life Ørering, Petit - 14K guld

Sea Life Petit Øreringen er også en af de fine små øreringe jeg gerne vil fremhæve! Alle Sea Life Øreringene her helt unikke, så du får en, som KUN du har😍 Psst.. de findes også i sølv!

 

Point Øreringe

De fine små øreringe her, er så elegante og enkle! Jeg har tidligere brugt dem på blandt andet vandreferie, hvor det er rart at have nogle små og lette øreringe på! De er virkeligt nogle perfekte hverdags øreringe!😍

 


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort