✨Januar smykket✨


Jeg har startet en ny serie - Månedens Smykke!

Pointen er, at fremhæve et enkelt smykke, og komme med en lille historie om det! Der er nemlig en lille historie bag mine smykker, og jeg oplever ofte at I har interesse for det, så deraf, denne serie!

Vi starter serien ud med Stick Øreringene i Tiny! De her fine øreringe, er lavet af 2,5 millimeter rund sølvtråd og er 2 centimeter lange. De er mini-udgaven af de originale Stick Øreringe.

Tiny Stick Øreringene kom til, efter jeg selv afprøvede dem og tog dem med på marked, hvor de fik en fin velkomst og siden da, har de været en fast del af sortimentet! 

Inspirationen til Stick Øreringene her og Stick Kollektionen, generelt, er alle de moderne bygninger og moderne kunst, jeg har set rundt omkring, både her i Danmark og rundt omkring på ferier. Derudover er en del af min interesse for rene linjer og geometri også en del af inspirationen til dem!

Er de her fine Tiny Stick Øreringe noget for dig, så kan du se dem her - de er forresten rigtig fine nu her til vinter, for de er super nemme at have under en hue eller et par ørevarmere!😅 Og du kan se hele Stick Kollektionen her!


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort