Jeg tager på skriveuge


Måske ved du det allerede, måske ikke? Men ved siden af den her biz, er jeg igang med at uddanne mig til tegnsprogstolk - en lidt anden retning, men pyt med det!

MEN jeg er lige nu igang med at skrive min Bachelor opgave, og har i den forbindelse, valgt at tage en uge ud af kalenderen, for at kunne skrive. Det gør jeg fra onsdag, den 17. november til onsdag den 24. november.

Jeg vil stadig være online, men jeg har ikke mulighed for at lave eller sende ordrer afsted igen, før den 25. november. Så bestiller du inden for den tidsperiode, vil ordren formenligt blive lidt forsinket - men som tak for din tålmodighed, har jeg en lille rabatkode på 15%* til dig.
Brug koden BA21 når du checker ud, for at få din rabat*.

Jeg kan i samme omgang lige fortælle, at der ikke kommer til at være noget Black Friday udsalg hos Knappmann Design i år - så det her er en perfekt mulighed, hvis du er tidligt på jagt efter julegaven (som forresten kan byttes helt frem til den 7. januar 2022).

*rabatten er gældende fra den 17. til og med den 24. november, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, eller bruges på special design.


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort