Juni smykket


Knappmann Design, juni, månedens smykke, Sea Life Øreringe, sølv ørering

Vi er nået ind i Juni og det er tid til at gå lidt tættere på et smykke - eller smykker, som det er blevet den her gang! Jeg spurgte nemlig jer til hjælp på min Instgram Stories om, hvad i gerne ville se lidt nærmere på og her faldt valget på Sea Life Øreringene! 

Sea Life Øreringene er en flere øreringstørrelser - hvilket grundlæggende er den eneste forskel på dem, så derfor tager jeg dem alle sammen op nu😅 De findes i 4 størrelser og hver størrelse kan du både finde i sølv og 14K guld! Så der er lidt til enhver!

De her spændende og unikke øreringe, udspringer fra min nysgerrighed til hvordan smeltet sølv eller guld, ville reagere, hvis jeg hældte det i vand! Og det er sådan de stadig laves!

Når jeg laver de her øreringe, bliver hvert enkelt smykke unikt og helt sit eget! Når jeg har smeltet sølvet eller guldet og hældt det i vand, tager jeg alle stykkerne op og kigger på hvert enkelt!
Jeg udvælger så dem der passer til at være øreringe, ringe, vedhæng og så videre - dem der ikke bliver udvalgt, får en tur mere og bliver smeltet om igen!

Så hver enkelt Sea Life Ørering er helt unik og der findes ikke to ens, fordi de netop er lavet som de er! 

Men hvor kommer navnet så fra? Jo, godt nok har jeg aldrig snorklet eller sådan, men jeg har sejlet en del i jolle og de fine former, som der kommer ud af den metode her, minder mig lidt om vandets bølger og de former man kan finde på havbunden - samtidig med at en stor del af de her øreringe er at de er lavet i vand! Så det kunne vist ikke have været mere oplagt😅

Som jeg skrev så findes øreringene i fire størrelser! Og fra de mindste og op hedder de Petit, Medium, Grande og Large!

Og i anledning af at de er blevet månedens smykke her i juni, så kan du spare 20% på Sea Life Øreringene både i sølv og guld, frem til og med den 20. juni med koden "JUNI21"! Skynd dig ind og shop nu!


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort