✨Marts smykket✨


Månedens smykke for marts, billede med Sea Life Hængeørering i sølv af Knappmann Design

Så er vi i marts og det er igen tid til, at sætte fokus på et enkelt smykke fra Knappmann Design!

I denne måned er det Sea Life Hængeøreringene, der fortjener fuldt fokus! De er nemlig nogle helt unikke, feminine og virkelig fine øreringe!

Øreringene hører til den, lige så, elegante kollektion - Sea Life, der består af 4 andre øreringsstørrelser, earcuff, vedhæng og ring - alt sammen noget, der både fås i sølv og 14K guld!

Men i dag, er det hængeøreringene der er i spotlyset!

Hver enkel ørering er helt unik og det kommer allerede fra den spæde del af produktionen. Det starter nemlig med, at smeltet sølv, eller guld, bliver hældt ned i en stor spand med koldt vand! Metallet deler sig og former sig så, når det rammer det kolde vand, og derfra stammer de fine og unikke former.
De små stykker der så danner sig, tager jeg op og finder dem jeg bedst kan lide - dem der ikke bliver til smykker, bliver smeltet om igen og bliver til nye smykker! 
Når jeg skal lave hængeøreringene, kigger jeg efter unikke former, der matcher med hinanden og jeg ser efter om de eventuelt har et naturlig hul til en hoop - nogle borer jeg, hvis de ligner et par hængeøreringe🙈

Selve hoopene er også håndlavet - så du får et helt unikt smykke, når du vælger et sæt Sea Life Hængeøreringe!

Taler de her fine Sea Life Hængeøreringe til dig, så kan du finde dem lige her! Og hvis du gerne vil se hele Sea Life Kollektionen, så kan du finde den her!

Vil du se hvilke andre smykker der har været sat fokus på? Så kan du se de seneste måneder, lige her!


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort