Ny Unika Ørering kommer snart!


Så er det noget nyt på vej, meget snart! Henover den sidste måned, har jeg testet et par helt nye Unika Øreringe - denne gang i hængeørerings udgaven!

Jeg har i lang tid, gerne ville lave sådan et par hængeøreringe i Unika stil og jeg har funderet over hvordan de skulle udføres - og det har jeg endelig fundet ud af!

Så her er de - de helt nye Unika Øreringe - Hængende! 

De har ingen lås - ligesom ingen af de andre øreringe har! I stedet for er øretrådet en smule længere og overlapper lidt med selve øreringen. Det betyder at du skal dreje øreringen en lille smule når du tager den på og af - det gør at den sidder rigtig fint oh bruger dit øre som naturlig lås!

 

Jeg håber at du også kan lide dem - de kommer online den 1. maj (min fødselsdag)!


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort