Ny kollektion på vej!


Hvis du har fulgt med på Instagram det sidste stykke tid, så har du måske bemærket at jeg har arbejdet på en ny kollektion?

Jeg har været inspireret af de ovale sten og bølge formen der begge er hovedingrediensen i alle smykkerne! Navnet kom efter jeg spurgte ud om, der var nogle der havde nogle gode ideer - og det var der!

Derfor hedder den nye kollektion Waves - som den fine bølge det ligner!

Men hvornår kommer den nye kollektion så? Den kommer som pre-order, allerede på lørdag den 14. august, til og med den 28. august, for dig der er tilmeldt email nyhedsbrevet! Og så er den ude som almindeligt salg fra den 6. september.

Hvorfor pre-order? Ved at lave pre-order, giver jeg jer muligheden for at købe den nye kollektion før andre - samt det giver mig muligheden for at vide hvor meget interesse og hvor meget jeg skal købe hjem af materialer!

Så vil gerne kunne pre-ordre? Så skynd dig at tilmelde dig til emaillisten! Er du allerede tilmeldt? Så kan du bare læne dig tilbage og vente til på lørdag, hvor du får tilsendt en mail med et link til den nye kollektion!

Hvornår modtager du så dine smykker? Jeg laver og sender pre-orders ud i uge 34 og 35, hvor de første der har bestilt også vil være de første der bliver sendt afsted! Pengene for bestillingerne, bliver ligeledes først trukket ved afsendelse, som ved almindelige ordre!

Vil du læse mere om den nye kollektion? Så kan du klikke her!

 

 


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort