Oktober Smykket


Så kom oktober også godt i gang! Måneden hvor efterårsferien og halloween har din plads🎃 Og som vanligt, så er det tid til at se på endnu en omgang månedens smykke! 

Den her måned, er det den virkelig fine Simple Skinny Ring i 14K guld, der skal fremhæves! Hvis du spørger mig, så passer den her ring, nemlig ret godt til efteråret🍂 

Ringen er en fin og feminin ring lavet i massiv 14 karat guld. Det betyder at farven bevares, selv når du har brugt den længe! 
For mig passer den her ring, virkelig godt til efteråret, det fine, varme, guld matcher så fint til alle de blade, der så småt er igang med at skifte farve! Og er du, som mig, stor sweater fan, så er den bare nem og skøn at have på til dem! 

Simple Skinny Ring, blev lavet som en tyndere udgave af den originale Simple Ring, men også som en modpart til Drop Ringen. Drop Ringen, har et banket stykke, i modsætning til Simple Skinny Ringen, der er en rund ring hele vejen rundt!

Hvis du er blevet forelsket i den her fine guld ring, så er det nu du skal slå til! Fordi, resten af oktober kan du få 20% rabat på den (rabatten tilføjes automatisk til din kurv)!

 


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort