September smykket


Vi er nået ind i september og de sidste to måneder, har månedens smykke holdt sommerferie - men nu er jeg klar igen med september smykket! 

I anledning af at den seneste kollektion, kom helt endeligt ud, her i starten af måneden, tænker jeg at det jo kun kan være et smykke fra selv samme kollektion, der skal fremhæves i den her måned! Så i september siger vi hej til Waves Øreringene!

Waves Øreringene (og resten af kollektionen) er inspireret af flere ting, men specielt af de skønne ovale sten, du kan se i hele kollektionen. Det er blandt andet de fine farver fra stenene og så dele af formen, der gav inspiration. Det betød at jeg udvalgte mine yndlingssten i den skønne ovale form og ellers gik i gang med at tegne og prøve at finde den rigtige "bølge"-form til smykkerne.

De sten der kan vælges imellem er hele 7 forskellige, nemlig:  Ametyst (lilla), Citrin (orange), Granat (rød), Månesten (grå), Periodot (grøn), Rosakvarts (lyserød), Topas (blå). Så jeg tænker at der er lidt for enhver smag☀️

Jeg vil lige slutte af med at sige, at du resten af måneden (til og med den 30. september), kan få 20% rabat* på Waves Øreringene! Så skal du have dig et par, så er det da et oplagt tidspunkt! Du kan finde dem herunder😍

 

 

*Rabatten tilføjes automatisk ved check-out. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud.

Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort