☀️Sommer favoritter☀️


Sommeren er godt over os, sammen med ferie og helt sikkert også en masse hygge! Måske får der endda sneget sig en lille fest ind?

Lige meget hvad, så får du her en lille guide til mine sommer favoritter for den her sommer! 

For mig er sommer smykker tit, nogle lette og enkle nogle. Specielt hvis man skal sydover og rigtigt være i varmen, kan det være rart med nogle smykker, der også er lidt små/spinkle i det!

Et sæt Stick Øreringe i Petit er et af mine must for i år! Det er nok de største øreringe i den her guide, men for mig skulle de bare med! 

 

Sæt dem som hængeøreringe eller som earcrawlers - dit valg. Jeg har dem med, fordi de er nogle af de øreringe, der går til stort set alt og man bemærker knapt man har dem i! 

 

Til fingrene vil jeg helt sikkert have en eller to Drop Ringe med i kufferten! De er utrolig fine og enkle, men med lidt kant, i form af det bankede stykke!

Igen er det ringe jeg føler går til det meste - men skulle du ligge inde med en fin sommerkjole, så er det noget jeg vil anbefale at matche!

 

Hoop Øreringene er heller ikke til at komme uden om, de er bare rent enkelthed og lethed! De sidder som de skal og ser bare vildt flotte ud!

Hoop Øreringene er et sæt, som jeg tit bruger til hverdag eller når jeg skal på tur - og på ture synes jeg de er så nemme, for de sidder bare og dingler ikke eller noget, de er SÅ fine!

 

De skønne Simple Ringe i Skinny er også blandt mine favoritter denne sommer! Og de er helt fantastiske at matche med blandt andet Drop Ringene😉

Simple Ringene i Skinny, er også blandt de tyndeste ringe du kan finde hos mig og det er noget jeg selv elsker at bruge ved sommertid. De føles rare også selvom det er varmt og fingrene måske hæver en anelse😅

 

Lad os slutte af med helt generelt at anbefale Swirl Øreringene - dem er der efterhånden en del af i mange forskellige former og størrelser. Men fælles er at de er enkle, ikke voldsomt store og virkelig skønne til sommeren!

Øreringene passer til det meste og så er de lette og helt uden lås, hvilket jeg synes er super skønt! De sidder bare lækkert og så er de også helt perfekte til sommerkjolen!

 

Har du fundet dit nye sommer favorit smykke? Eller har du måske et andet? Skriv hvilket der er din sommer favorit og så kan du også smutte forbi hele webshoppen her!


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort