Special Designs - Hvordan foregår det?


Jeg er så heldig, at jeg af og til får lov til, at lave special designs! Og det er virkelig noget jeg synes er fedt! 

Muligheden for at arbejde med en kunde (en af jer måske) og høre om tankerne bag og arbejdet med at designe på baggrund af det, er helt fantastik! Og derfor tænkte jeg, at det var på tide med en lille gennemgang af, hvordan sådan et special design foregår.

Vi tager det step for step, men husk, at tingene kan variere fra kunde til kunde, afhængigt af behov:

1. Kontakt

Som det første, er det du der tager fat i mig og hører om muligheden for, at få lavet et specielt smykke. Afhængig af hvor meget eller lidt, kunden allerede har af ideer til smykket, spørger jeg ind til det. I nogle tilfælde aftaler vi, at mødes (pre-corona) og andre gange kan det hele foregå over mail eller besked.

2. Design processen

Jeg sender så nogle tegninger af det jeg forestiller mig, og kommer med nogle enkle mål. Her kan der så ske noget kommunikation frem og tilbage omkring eventuelle rettelser og ellers så skal det bare godkendes.

3. Tilbud

Efter at designet er blevet accepteret, laver jeg et tilbud til kunden. Det tilbud bliver så sendt afsted, og bliver det også accepteret, så sender jeg en faktura. Det er sådan at når du bestiller et special designs, skal halvdelen af prisen, altid forudbetales, resten skal betales når smykket er færdiggjort.

4. Produktionen af selve smykket

Når jeg har modtaget pengene, skynder jeg mig, at bestille eventuelle materialer hjem, men ellers så begynder jeg på, at håndlave smykket. Når det så er færdigt, får du en besked!

5. Smykket afsendes/afleveres

Når special designet er færdigt, sender jeg ofte et par billeder og så skal det ellers afsted til modtager. Det er også her fakturaen, på den sidste halvdel af prisen, vil blive sendt afsted.

Afhængig af hvor du bor i forhold til mig, bliver smykket enten sendt eller også aftales vi at mødes (pre-corona). 

Hvor lang tid tager det så?

Perioden fra du tager kontakt, til du står med det færdige smykke i hånden kan variere. Har du en deadline, så gør jeg selvfølgelig alt hvad jeg kan for at det er færdigt inden, men det kan afhænge af hvor stram den er.

Men ellers er jeg ofte en uge om, at lave smykket, når først jeg har fået "lov" at gå igang - men jeg gør mit bedste for at holde dig løbende opdateret!

 

Jeg håber, at den her lille gennemgang har været til nytte for dig

Går du og drømmer om et special design, så tøv endelig ikke med, at skrive til mig! Du kan skrive til mig på info@knappmanndesign.com


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort