To hjertevedhæng - fra tanke til færdigt smykke


En sød kunde kom og spurgte om jeg ikke kunne lave to vedhæng til hende og hendes datter! Det sagde jeg selvfølgelig ja til! Og her kan du se lidt af den proces, fra hendes tanker til de færdige smykker!
 
Først snakkede vi om hvordan de to vedhæng skulle se ud og hvilken størrelse de skulle have. 
Det skulle være to hjertevedhæng i 3D, med matteret finish og en diamant i den lille og en diamant og rubin i den store.
 
Efter vi fastlagde os på en størrelse og form, begyndte jeg at lave dem i voks først - en hel masse saven og filen, indtil form og størrelse passede som de skulle.
  
Så begyndte processen med at støbe dem. Jeg lavede en sandstøbeform og støbte først den ene og så lavede en ny støbeform og støbte nr to. 
Vis dette opslag på Instagram

Sandformen til det lille hjerte er færdigt, det betyder at der skal støbes!🤩🔥 • • • • • #Knappmanndesign #vedhæng #smykker #jewelry #halskæde #madeindenmark #guldsmed #sølv #sølvvedhæng #sølvhalskæde #støb #sandstøb

Et opslag delt af Knappmann Design (@knappmann_design) den Efter at de begge var blevet støbt begyndte jeg at save det overskydende sølv af og file og slibe hjerterne så de fik den helt rigtige form, inden jeg skulle ordne finish på dem og sætte stenene.

 
De færdige vedhæng ser sådan her ud:

Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort