Vielsesringe


Billede af et sæt vielsesringe, 14 karat guld, 4 sten

Et sæt sæt special designet vielsesringe, er for nyligt blevet taget i brug! 

Jeg blev kontaktet af et sødt par, der gerne ville have designet et par vielsesringe, til deres forestående bryllup. De søgte noget, der både ville være fint og pænt, mens det samtidig var lidt rustik eller råt. Vi var inde over et par forskellige designs inden vi endte på det du kan se på billedet.

Begge ringe består af 14 karat guld, der er banket på overfladen. Herreringen er hold helt enkel, mens der skulle lidt sten på dameringen. Så her fandt vi de fire fine sten, en gul diamant, en grøn peridot, en blå topas og en hvid diamant. Alle fire sten er sat i bankede fatninger, så det matcher til båndet og placeret så tæt som muligt.

Ringe som dem her, bliver ofte meget personlige og jeg synes det er fantastisk at kunne arbejde med par om at få deres tanker og drømme ned på papir og skabe deres ringe! 

Hvis I er interesseret i at få skabt jeres kommende vielsesringe, så er I velkomne til at tage kontakt til mig, det kan gøre her eller via mail på info@knappmanndesign.com 

Er du lidt interesseret i processen, når jeg er på værkstedet, kan du lige nu finde både billeder og video, på min Instagram.


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort