Historien om... RSS... Knappmann Design

Hvordan startede Knappmann Design? Den historie hænger godt sammen med mig, som person. Så hvis ikke du har læst den endnu, så vil jeg anbefale at du også læser den, det kan du gøre her! Dengang Knappmann Design startede Men jeg startede Knappmann Design, den 1. marts 2015, den gang var jeg 17 år gammel og var netop blevet færdig på metalsmedsgrundforløbet på KTS (nu NEXT). Jeg havde fået lidt værktøj, som jeg lavede mine første øreringe med - Drop øreringene. Jeg lavede først nogle demoer i messing, og da jeg var tilfreds, købte jeg lidt sølv og lavede dem igen i det.  Jeg fulgte derefter trop, sørgede for at få en godkendelse, så jeg kan sælge guld og sølv...

Fortsæt med at læse...mig, Michelle Knappmann

Hvem er jeg? Michelle Knappmann? Jeg står bag Knappmann Design, men hvad har bragt mig hertil - det vil jeg fortælle lidt om her! Kort om mig og min opvækst De helt kolde facts om mig er, at jeg hedder Michelle Knappmann, jeg er 22 år gammel og bor på Midtsjælland. Jeg går for tiden på Dansk Tegnsprogs- og Skrivetolkeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole, og har Knappmann Design samtidig. Jeg er vokset op, ca. 12 km fra, hvor jeg bor nu, i Lejre Kommune på Sjælland, sammen med min lillebror og mine forældre. Jeg gik på en lokal skole, frem til og med 6. klasse (ældste klassetrin på den skole), og flyttede så til den nærmeste anden lokale skole. Jeg faldt...

Fortsæt med at læse