... Knappmann Design


Hvordan startede Knappmann Design? Den historie hænger godt sammen med mig, som person. Så hvis ikke du har læst den endnu, så vil jeg anbefale at du også læser den, det kan du gøre her!

Dengang Knappmann Design startede

Men jeg startede Knappmann Design, den 1. marts 2015, den gang var jeg 17 år gammel og var netop blevet færdig på metalsmedsgrundforløbet på KTS (nu NEXT).

Jeg havde fået lidt værktøj, som jeg lavede mine første øreringe med - Drop øreringene. Jeg lavede først nogle demoer i messing, og da jeg var tilfreds, købte jeg lidt sølv og lavede dem igen i det. 

Jeg fulgte derefter trop, sørgede for at få en godkendelse, så jeg kan sælge guld og sølv - fra Ædelmetalkontrollen. Så lavede jeg en nem hjemmeside og begyndte at sælge lidt. Det første stykke tid, var det hovedsageligt til venner og familie - og så deres venner.

Jeg har efterhånden fået bygget mit værktøjsforråd lidt op. Og det er sket stille og roligt - efter jeg startede købte jeg en her del ind, har fået det eller fået lavet noget. Og det gør jeg stadig, stille og roligt, som jeg lærer nye ting eller mangler noget, så kommer det ind i samlingen.

Mit aller første marked, var FINDERSKEEPERS i Odense - det var en rolig start, men det gav mig blod på tanden, og siden har jeg været på et utal af markeder. Jeg oplever at markederne giver rigtig meget, jeg får ikke kun solgt mine smykker, men jeg får også respons fra jer, om at det jeg laver er noget for jer! Og det giver et boost til mig og min virksomhed - og lysten til at fortsætte!

Butiks mulighed i Aalborg

I forbindelse med et marked, jeg var på i Aalborg Shoppen i 2017, blev jeg sammen med to andre selvstændige, tilbudt en lånebutik i 2 måneder - november og december 2017. Det var noget jeg ikke kunne sige nej til. Og heldigvis faldt det sammen med at jeg havde taget et år i Knappmann Design, hvor jeg ikke arbejdede eller var igang med et studie. Så efter en kort snak med min familie, tog jeg til møde i Aalborg omkring butikken. Jeg tog ud og hjem samme dag, en onsdag tror jeg, og samme lørdag, kørte jeg op, med en fyldt bil. 

Jeg havde fået mulighed for at bo hos min kærestes søster, mand og deres søn, i den periode. Noget jeg er SÅ glad for, og udenvidere gjorde det til en så meget bedre oplevelse. 

Grundet en masse sygdom og lidt forskelligt, stod jeg ofte alene i butikken. Men ikke desto mindre, har jeg lært noget, på godt og ondt. Lige op til jul og mellem jul og nytår, fik jeg mulighed for at stå ude ved indgangen med mine ting og hygge med alle de kunderne!

Efter at have været hjemme på Sjælland til jul og i Aalborg til nytår, pakkede min kæreste og jeg, mine ting sammen, sagde pænt tak og farvel til Shoppen, og kørte hjem til Sjælland igen.

Alt det jeg har lært

Turen til Aalborg lærte mig en del, en del om hvem jeg kan arbejde med, hvordan det er at stå i en butik, folk ikke kender, og mere om mig selv og hvordan jeg kan overkomme ting og ikke vil give op.

Siden er der også sket en masse - nu er jeg hjemme på Sjælland og har mit lille værksted hos mine forældre, hvor jeg også kører min virksomhed fra ellers.

Jeg har løbende lavet ny hjemmeside, fået webshop og ændret lidt på det - og i 2018, blev det til den hjemmeside og webshops du ser her. Som jeg synes at min hjemmeside er blevet bedre, er der også sket lidt på onlinesalgs-fronten - nu er der også folk jeg ikke kender der køber noget her. Det er en sejr for mig - det betyder at jeg kommer længere ud og at der er andre der også godt kan lide de smykker jeg laver.

Mit næste mål er at få nye lækre produktbilleder og så stille og roligt at få flyttet mit værksted over i eget hus - således at det er tæt på.

Jeg håber at du vil fortsætte med at følge med her, og se Knappmann Designs udvikling!

- Michelle Knappmann, 13. september, 2019.


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort